Kdo tomu věří nebo nevěří? Zkusíme se ho na rovinu zeptat a uvidíme, co on na to.

Petra Jungmanová (Marketingový manažer)

Pane řediteli, každý rok vyjíždíte osobně se slavnostním velkým novoročním dortem do zhasnutého sálu restaurace, pouze za svitu prskavek na tomto dortu. Ve všech propagačních materiálech se píše, že ho pečete sám osobně. Můžete prozradit, je-li tomu opravdu tak?

Květoslav Navrátil (Ředitel hotelu)

Ano, musím přiznat, že je to svatá pravda, od začátku až do samého posledního ozdobeného kousku na dortu to dělám sám a to od doby svého nástupu do ředitelské funkce v roce 2004.

Petra Jungmanová (Marketingový manažer)

Takže ředitelský dort slaví již 16 let. Můžete prozradit Váš recept?

Květoslav Navrátil (Ředitel hotelu)

Tak  to opravdu nemohu. Dort vyrábím podle starého rodinného receptu a zachovávám určité rituály při jeho tvoření a to z toho důvodu, aby měl svoji sílu a kouzlo výjimečné magické noci posledního dne  roku starého a zároveň přivítal nová  nadějná očekávání a sladce dobré první minuty roku nového.

Jediné, co mohu prozradit je to, že příprava a první rozbíjení vajec musí začít přesně v daném dni a přesně v určitou hodinu, ale neprozradím ani o jaký den se jedná, ani v kolik hodin začínám a to ještě přísně sám, bez pomoci ostatních cukrářů.

Petra Jungmanová (Marketingový manažer)

Jak to bude vypadat letos ve výjimečném roce 2020? Budete ředitelský dort péct anebo se pečení výjimečně vynechá?

Květoslav Navrátil (Ředitel hotelu)

Silvestrovský večer se bude konat letos za jiných podmínek a bude úplně jiný, než jsme každoročně zvyklí, přesto silvestrovský dort jako každý rok opětovně upeču. V žádném případě neporušíme tradici a hosté se mohou na tradice a záruku našich kompletních služeb v hotelu KARLSBAD GRANDE MADONNA plně spolehnout.

Petra Jungmanová (Marketingový manažer)

Mockrát vám děkuji za Váš čas a přeji, aby se letošní dort vydařil a všem hostům moc chutnal.

Kdo tomu věří nebo nevěří? Zkusíme se ho na rovinu zeptat a uvidíme, co on na to.

Petra Jungmanová (Marketingový manažer)

Pane řediteli, každý rok vyjíždíte osobně se slavnostním velkým novoročním dortem do zhasnutého sálu restaurace, pouze za svitu prskavek na tomto dortu. Ve všech propagačních materiálech se píše, že ho pečete sám osobně. Můžete prozradit, je-li tomu opravdu tak?

Květoslav Navrátil (Ředitel hotelu)

Ano, musím přiznat, že je to svatá pravda, od začátku až do samého posledního ozdobeného kousku na dortu to dělám sám a to od doby svého nástupu do ředitelské funkce v roce 2004.

Petra Jungmanová (Marketingový manažer)

Letos vyjedete s novorčním dortem do plného sálu již po devatenácté…, prozradíte nakonec ten slavný recept?

Květoslav Navrátil (Ředitel hotelu)

Tak  to opravdu nemohu. Dort vyrábím podle starého rodinného receptu a zachovávám určité rituály při jeho tvoření a to z toho důvodu, aby měl svoji sílu a kouzlo výjimečné magické noci posledního dne  roku starého a zároveň přivítal nová  nadějná očekávání a sladce dobré první minuty roku nového.

Jediné, co mohu prozradit je to, že příprava a první rozbíjení vajec musí začít přesně v daném dni a přesně v určitou hodinu, ale neprozradím ani o jaký den se jedná, ani v kolik hodin začínám a to ještě přísně sám, bez pomoci ostatních cukrářů.

Petra Jungmanová (Marketingový manažer)

Jak to bude vypadat letos v roce 2023? Chystáte něco nového?

Květoslav Navrátil (Ředitel hotelu)

Vždy se snažíme dodržet tradici, ale zároveň dodáváme každému roku i malou specifikaci s překvapením a to hlavně pro děti, které jako každý rok asistují při krájení a fotí se se mnou, je to již takový cukrářský silvestrovský svátek, na který se všichni těšíme.

Petra Jungmanová (Marketingový manažer)

Mockrát vám děkuji za Váš čas a přeji, aby se letošní dort vydařil a všem hostům moc chutnal.